Procurorul in cazul uciderii handbalistului roman Marian Cozma a cerut, vineri, in pledoaria finala a procesului ce se desfasoara la Veszprem, pedepse cu inchisoarea pe viata pentru Raffael Sandor si Nemeth Gyozo, considerati principalii vinovati.

Potrivit sursei citate, procurorul a cerut, de asemenea, 20 de ani de inchisoare pentru cel de-al treilea suspect in acest caz, Ivan Sztojka, relateaza MEDIAFAX.

Cei trei sunt acuzati de omor in cazul uciderii handbalistului Marian Cozma si tentativa de omor in cazul ranirii lui Ivan Pesici.

Procurorul a solicitat, de asemenea, pedeapse de 8 ani de inchisoare pentru alti doi inculpati, sub acuzatia de provocarea de rani care ar fi pus in pericol viata si pedepse de 7,5 ani de inchisoare pentru alte doua persoane.


In timpul procesului, Raffael Sandor a declarat ca a folosit de doua ori cutitul in noaptea de 8 februarie 2009, insa a precizat ca s-a simtit in pericol, dupa ce fusese lovit in cap.


Marian Cozma a fost injunghiat mortal, in 8 februarie 2009, la clubul Patriot a, din orasul Veszprem, in altercatie fiind implicati alti doi coechipieri, Zarko Sesum si Ivan Pesici, grav raniti si ei. Handbalistul roman in varsta de 26 de ani a fost injunghiat in inima, fiind singurul dintre cei trei care si-a pierdut viata.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.