Cantaretul Adrian Enache, fost junior al Otelului, spera ca in sezonul viitor sa asiste la meciurile moldovenilor cu FC Barcelona, in Liga Campionilor.

Enache a ajuns la interviu intr-un elegant Mercedes S350, diferit de alte masini prin insemnele ce se gaseau inauntru, mai multe fulare, un tricou si o pernuta cu Otelul Galati, noteaza MEDIAFAX.

Fan al Otelului e de cand se stie, dar nu ezita sa-si ajute echipa preferata si din postura de presedinte de onoare. Astfel ca, pe terenul de fotbal in care se pregateau juniori ai unui club bucurestean, Enache facea lobby printre copii ca la sfarsitul junioratului sa mearga la Galati, "echipa campioana a Romaniei".

Ii cucereste repede pe acestia cu o preluare de manual si accepta pana la urma si compromisul din partea celor doi posibili "recruti" de a simpatiza deocamdata pentru Otelul, mai tarziu nu se stie.

Reporter: Visa vreun galatean la inceputul campionatului sa castige titlul Otelul in acest sezon?

Adrian Enache: La inceput de campionat nu visam atat de sus. Obiectivul echipei era clasarea in primele sase, sapte locuri si probabil o eventuala participare in UEFA. Si asa, chiar daca nu castigam campionatul, tot am fi facut istorie pentru ca niciodata Otelul nu a fost pe locul doi sau trei. Cel mai sus a urcat pe patru, cand a jucat in UEFA, cu Cornel Dinu antrenor. Atunci am batut Juventusul.

Reporter: Este mai mare bucuria castigarii campionatului pentru un fost junior al Otelului?

Adrian Enache: Initial se faceau in fata blocului meciuri si veneau antrenori, care nu spuneau de la inceput ce sunt. Veneau imbracati in civil si ne recrutau pentru echipele de fotbal din Galati. Si asa am ajuns prima data la FC Galati, ulterior FCM Galati. Dupa ce m-am antrenat cu mult succes mi-au spus ca nu mai sunt la FC Galati ci la Scoala Sportiva. Si pe urma am mai jucat la Dunarea CSU Galati.

Reporter: Ai avut coechipieri care au devenit fotbalisti cunoscuti?

Adrian Enache: Cu Danut Lupu am inceput fotbalul chiar de la zece ani, ne-am intalnit pe teren. Eu veneam dintr-un cartier, el din alt cartier. Eram recunoscuti in gasca noastra, fiecare era bun fotbalist. Ne-am intalnit chiar la antrenamentul lui FC Galati, cu Aurel Dragan antrenor.

Citeste si:
VIDEO Gerard Pique a anunțat că se retrage din fotbal
VIDEO Gerard Pique a anunțat...

[...]

Reporter: Cu cine ti-ai dori sa joace Otelul in Liga Campionilor?

Adrian Enache: Eu sunt fan FC Barcelona, dar nu neg ca mi-as dori sa vina si un Manchester United. Real Madrid nu, m-am cam plictisit de Real Madrid. Vreau sa vad si spectacolul oferit de galerii, spectacolul din tribune.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.