Tehnicianul Laurentiu Reghecampf a fost suspendat de finantatorul Universitati Craiova, Adrian Mititelu, din cauza unui conflict cu jucatorii Florin si Mihai Costea. Acesta nu a fost lasat sa intre la vestiare de catre oamenii de ordine ai patronului, inainte de meciul cu Unirea Urziceni.

Reghecampf a urmarit astfel partida cu Unirea Urziceni de la tribuna intai, aflandu-se printre spectatori.

Formatia Universitatea Craiova a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Unirea Urziceni, intr-un meci contand pentru etapa a XXX-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Subotici '31 (penalti), D. Stoica '43 si Firtulescu '50.
In minutul 31, Stoianof a fost faultat in careu de Nicu, arbitrul acordand 11 metri pentru Universitatea. Lovitura de pedeapsa a fost transformata de Subotici.
In minutul 43, Dorel Stoica a majorat scorul, reluand cu capul din interiorul careului centrarea lui Gangioveanu de pe dreapta.
Dragos Firtulescu a marcat primul sau gol in Liga I, in minutul 50, cand a inscris dupa o centrare a lui Dananae din interiorul careului.

Citeste si: Clasamentul Ligii I si rezultatele ultimelor partide disputate


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.