Fostul stelist Laurentiu Reghecampf este noul antrenor al Universitatii Craiova, acesta inlocuindu-l pe italianul Nicolo Napoli.

Sunt noul antrenor al Universitatii. Nu vreau sa comentez ce a facut Napoli, eu am plecat pentru ca nu ma simteam bine. Nu stiu ce probleme au fost pana acum, dar stiu cum vom proceda de acum incolo", a spus Reghencampf pentru sport.ro.

El a mentionat ca intelegerea cu Universitatea Craiova este pana la sfarsitul campionatului, urmand sa se prelungeasca automat pentru urmatorii doi ani daca reuseste sa ramana in Liga I, informeaza MEDIAFAX.

"E o perioada grea, iar fiecare jucator este important. Trebuie sa lucram foarte mult la psihic, nu se pot schimba foarte multe pentru ca se joaca din trei in trei zile. Am contract pana in vara, iar daca echipa isi va indeplini obiectivul, acela de a evita retrogradarea, acesta se prelungeste automat cu doi ani. Nu imi place sa vorbesc despre obiectivul meu, e rusinos!" a mai spus Reghecampf.

Universitatea Craiova tremura tot mai mult de frica retrogradarii. Oltenii au pierdut fara drept de apel, scor 0-3, partida disputata sambata, in Regie, cu ultima clasata Sportul Studentesc si au ajuns la 10 partide consecutive fara victorie in Liga I, potrivit evz.ro .


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.