Jose Mourinho a incercat sa aplaneze conflictul pe care l-a iscat, mentionand ca "imaginile spun totul" si ca se va abtine de la comentarii.
"O imagine valoreaza mai mult decat o mie de cuvinte si cum exista atat de multe imagini, nu vreau sa mai vorbesc despre ce s-a intamplat. Cel care critica vorbele mele critica imaginile. Iar cel care face asta crede ca imaginile sunt retusate cu Photoshop si sunt inregistrari montate.", citeaza MEDIAFAX.

"Dar, pentru ca nu este cazul, sunt linistit si imi continui munca", a declarat antrenorul portughez intr-o conferinta de presa, facand referire la imaginile difuzate in mass-media cu faza eliminarii lui Pepe, in care se vede ca jucatorul echipei Real Madrid nu-l atinge pe Dani Alves in meciul de miercuri.

UEFA a anuntat, joi, deschiderea unei proceduri disciplinare care vizeaza "declaratiile neadecvate" ale antrenorului formatiei Real Madrid, Jose Mourinho, dupa meciul cu FC Barcelona, scor 0-2, din prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.