Portughezul nu intelege cum a putut Realul sa piarda aseara, repetand in conferinta de presa intrebarea: "De ce?"

Barcelona a invins Real Madrid, aseara, in prima mansa a semifinalelor Champions League, prin "doppietta" semnata Messi, in minutele 76 si 86. Din minutul 61, Real Madrid a evoluat cu un jucator mai putin in urma eliminarii lui Pepe.

De asemenea, la faza din minutul 61 a fost trimis in tribuna si antrenorul Realului, Jose Mourinho.

Mourinho: "De ce? De ce se intampla mereu la fel in semifinale cu echipele pe care le antrenez?"

La conferinta de presa ce a urmat partidei, antrenorul Realului a fost foarte calm, dar si vehement:

"Nu i-am spus nimic arbitrului, nu stiu de ce am fost eliminat. Am ras si i-am aplaudat decizia. Daca le-as spune lui si celor de la UEFA ceea ce cred, cariera mea s-ar incheia astazi.

De ce? De ce se intampla mereu la fel in semifinale cu echipele pe care le antrenez? Vorbim de o echipa fantastica a Barcelonei. Nu stiu daca este pentru UNICEF (sponsorul Barcei), nu stiu daca este vorba de puterea lui Villar la UEFA.

Nu inteleg. Bravo, este o echipa fantastica de fotbal. Aceasta echipa nu are nevoie de ajutorul arbitrilor. Fotbalul trebuie sa se joace dupa aceleasi reguli pentru toata lumea. Anul trecut cu Inter Milano am facut un miracol, anul acesta nu va mai avea loc acest miracol", a declarat Mourinho, citat de MEDIAFAX.

Citeste si:
"Razbunatorii" doboara deja recorduri
"Razbunatorii" doboara deja...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.