Tribunalul Bucuresti a decis ca dinamovistul Andrei Margaritescu sa fie cercetat in libertate pentru tainuire in dosarul privind furtul unor masini de lux.

Andrei Margaritescu si alte sase persoane au fost retinute , marti, de procurorii Parchetului Capitalei, dupa ce au fost audiati la Serviciul Furturi Auto, in dosarul privind furtul unor masini de lux, informeaza MEDIAFAX.

Procurorii au cerut Tribunalului Bucuresti arestarea preventiva pentru 29 de zile in cazul celor sapte retinuti.

Instanta a respins propunerea procurorilor de arestare preventiva in cazul lui Andrei Margaritescu, dispunand ca fotbalistul dinamovist sa fie cercetat in libertate, cu interdictie de a parasi tara.

In cazul celorlalte sase persoane retinute in acest caz instanta a emis mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile.

[ Ex-portarul dinamovist, Cristi Munteanu, implicat in cazul unor furturi de masini
]


Decizia poate fi contestata cu recurs la Curtea de Apel Bucuresti atat de catre procurori, in cazul lui Margaritescu, cat si de cei sase pentru care instanta a dispus arestarea preventiva.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.