Fostul portar al echipei Dinamo, Cristi Munteanu, si un alt fotbalist sunt audiati la Politia Capitalei, in cazul furturilor unor masini de lux.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, ca procurorii de la Parchetul Tribunalului Bucuresti au emis mandate de aducere pe numele lui Cristi Munteanu, fost portar al echipei de fotbal Dinamo Bucuresti, si pe numele unui alt fotbalist, in dosarul de furturi auto de lux, in care marti dimineata au avut loc opt perchezitii domiciliare.

Potrivit surselor citate, cei doi sportivi ar fi cumparat masini furate de la membrii gruparii vizate de anchetatorii bucuresteni.

Aceleasi surse arata ca fotbalisti nu au deocamdata nicio calitate procesuala, in sensul ca nu s-a stabilit inca daca vor si pusi sub invinuire sau daca vor ramane martori in dosar.

Anchetatorii verifica daca sportivii aveau cunostinta la momentul cumpararii autoturismelor ca acestea provin ca urmare a unei infractiuni, respectiv cea de furt. Daca se va dovedi ca acestia stiau la momentul achizitionarii ca masinile erau furate, ei risca sa fie pusi sub invinuire, daca nu aveau cunostinta despre furturi, ei vor ramane martori in dosar.

Unsprezece persoane au fost duse la audieri, marti dimineata, la Serviciul Furturi Auto din Politia Capitalei, in urma a opt perchezitii vizand destructurarea unei retele specializate in furturi de masini de lux.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.