Patronul Stelei a tinut o conferinta de presa in care si-a cerut iertare de la toti oamenii pe care i-a jignit.

"Ii cer iertare lui Copos, nu il judec eu, fiecare face ce vrea cu banii lui. Ca om, mi-a dovedit ca este un om mai bun ca mine. Eu l-am jignit in repetate randuri si el nu mi-a raspuns.

Imi cer iertare suporterilor stelisti si unor anumiti oameni din galerie. Am spus acele parabole. Asta nu inseamna ca maine plec si fac ce vreau ei. Imi cer iertare tuturor oamenilor din fotbal, chiar si lui Marian Iancu. Imi cer iertare arbitrilor pe care i-am jignit, greseala este omeneasca. ", citeaza realitatea.net .


Presedintele stelist s-a referit si la ultimul scandal in care au fost implicati cei doi jucatori ai sai si pe care i-a taxat recent:

"Ii iert pe Bonfim si pe Ricardo, de azi sa vina la antrenamente, de maine. Vine acum Cartu la mine si am sa-i spun "iertare".

Daca vrea si antrenorul. Din punctul meu de vedere, eu ii iert, dar depinde si de antrenor", a spus Becali, potrivit MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.