Aproximativ 300 de suporteri stelisti au participat, duminica, la un miting impotriva Gigi Becali, fanii protestand pe trotuarul de vizavi de resedinta finantatorului din Aleea Alexandru.

Manifestatia a inceput la ora 15.00, iar fanii au afisat bannere pe care se poate citi: "Pleaca, Gigi!", "Spunem a mia oara puternic si raspicat, Steaua adevarata nu are sediul la palat".

Fanii au scandat numele mai multor foste glorii steliste: Marius Lacatus, Victor Piturca, Stefan Sames sau Tudorel Stoica, dar si Sevilla. Potrivit purtatorului de cuvant al Jandarmeriei, peste 100 de reprezentanti ai fortelor de ordine asigura masurile de securitate la acest miting.

Gigi Becali nu a fost prezent la resedinta din Aleea Alexandru, in fata acesteia aflandu-se insa mai multi reprezentanti ai unei firme de protectie si paza, scrie MEDIAFAX.

  • Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti (AISS) a anuntat, la inceputul lunii, ca va sprijini protestul unor suporteri stelisti la adresa lui Gigi Becali, care vor organiza, in 17 aprilie, de la ora 15.00, un miting la resedinta din Aleea Alexandru a finantatorului stelist. Suporterii stelisti initiatori ai protestului au pornit evenimentul pe Facebook, sub denumirea "Revolutia Stelista".

Potrivit AISS, pe Facebook si-au anuntat prezenta la protest aproximativ 800 de persoane.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.