Antoniu Buci si Marius Gascan au cucerit trei medalii, una de aur si doua de argint, la Campionatul European de haltere de la Kazan.

Antoniu Buci a reusit sa ridice 134 de kilograme (smuls), performanta aducandu-i medalia de argint. La aruncat, Buci a reusit 156 de kilograme, din prima incercare, dar le-a ratat pe urmatoarele doua, clasandu-se pe locul cinci, informeaza MEDIAFAX.

Cu un total de 290 kilograme, sportivul clujean in varsta de 21 de ani, s-a clasat pe locul doi in clasamentul general, obtinand medalia de argint.


Marius Giscan, cel de-al doilea reprezentant al Romaniei la categoria 62 kilograme, s-a clasat pe locul cinci la total, dupa ce reusit sa ridice 119 kilograme (smuls, locul 8), respectiv 162 kilograme (aruncat), performanta care i-a adus medalia de aur a probei.

Pe locul I la total s-a clasat turcul Bunyami Sezer, cu 298 kg (140 kg-smuls, 158 kg-aruncat).

Luni, in prima zi a CE de la Kazan, sportivul Florin Ionut Croitoru a cucerit medaliile de argint si bronz in proba de aruncat, respectiv la total, categoria 56 de kilograme.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.