Presedintele ANST, Doina Melinte, a declarat ca, prin medaliile obtinute la Berlin, gimnastica a dovedit ca are valoare si ca ne da sperante pentru 2012.

"Am urmarit cu mare interes evolutia sportivilor nostri. Performantele extraordinare obtinute la CE de la Berlin reprezinta inca o dovada ca gimnastica romaneasca, atat feminina cat si masculina, are valoare si reprezinta unul dintre sporturile in care ne punem mari sperante in perspectiva JO de la Londra 2012. ", potrivit MEDIAFAX.


"Sunt foarte bucuroasa pentru ca aceste medalii sunt rodul unor luni de antrenamente foarte grele, iar sportivii si antrenorii nostri meritau niste rezultate pe masura. Vreau sa transmit felicitari Sandrei Izbasa, Ameliei Racea, Dianei Chelaru, lui Flavius Koczi, si nu in ultimul rand colectivelor tehnice ale celor doua loturi conduse de Octavian Bellu si Mariana Bitang, respectiv Ioan Suciu, precum si tuturor persoanelor care au contribuit la momentul de acum",
a spus Melinte, conform site-ului oficial al ANST.

Romania a ocupat locul doi in clasamentul general pe medalii de la Campionatele Europene de gimnastica de la Berlin , competitie care s-a incheiat duminica si in care sportivii din Rusia s-au aflat de cele mai multe ori pe podium.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.