Bucurestenii sunt invitati la un cros anti-discriminare, unde au sansa sa faca sport iar in acelasi timp sa sustina promovarea diversitatii.

Evenimentul va avea loc duminica, 3 aprilie, pe urmatorul traseu: Piata Charles de Gaulle, Bulevardul Constantin Prezan, Soseaua Kiselef, Piata Victoriei, Bulevardul Aviatorilor, Piata Charles de Gaulle.

  • Uniti prin sport!

Crosul anti-dicriminare „Vivicitta” incepe la ora 9.00 si este organizat de Policy Center for Roma and Minorities si Unione Italiana Sport Tutti, sub sloganul „Uniti prin Sport”. Crosul organizat pentru a atrage atentia asupra fenomenului discriminarii si a promovarii diversitatii se afla la a doua editie.

“Vivicitta”, este unul dintre cele mai mari evenimnete sportive cu mesaj social si are loc pe 3 aprilie in peste 10 tari de pe 3 continente. Printre cele mai cunoscute tari participante se numara Bari, Florenta, Genoa, Venetia, Sarajevo sau Dakar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.