Atacantul nationalei a declarat ca si-a cerut scuze in fata coechipierilor si ca a avut o discutie "de la barbat la barbat" cu Lucescu Jr.
"Am vorbit cu Razvan, a fost o discutie constructiva, am vorbit mai mult despre ce trebuie sa facem in continuare decat despre ce s-a intamplat, lucrurile apartin trecutului. Pentru mine nu este nicio problema si cred ca nici pentru Razvan.", citat de MEDIAFAX.

Mi-am cerut scuze, mi-am cerut iertare, la baieti, la staful tehnic, la cei prezenti la Belgrad. Am inteles ce l-a deranjat pe Razvan si asa am considerat."

"Faptul ca mi-am cerut scuzele nu inseamna ca mi-am scazut gradele", subliniaza atacantul Fiorentinei.


Intrebat daca va mai lua pastile de slabit, Mutu a declarat, ironic: "Daca nu ma voi simti bine, voi apela din nou la pastile de slabit.", relateaza prosport.ro

Mutu a sustinut o conferinta de presa, miercuri, la Centrul National de Fotbal de la Mogosoaia, unde reprezentativa antrenata de Razvan Lucescu se pregateste in vederea meciului cu Bosnia, din preliminariile Euro-2012.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.