"Briliantul" a avut taria de a se ridica in fata colegilor si a-si cere iertare pentru ceea ce s-a intamplat dupa meciul de la Belgrad.

"Va cer iertare pentru ceea ce s-a intamplat la meciul de la Belgrad. Cer iertare colegilor si ii cer iertare si lui Razvan!", a zis Mutu, in cantonamentul de la Mogosoaia, citat de prosport.ro .

Totul ar fi inceput dupa meciul cu Franta, cand selectionerul nationalei l-ar fi sfatuit pe Mutu sa renunte la anturajul sau, caci ii poate afecta cariera de fotbalist. Mutu ar fi fost de acord cu ce a zis Lucescu, insa, in alte cercuri l-ar fi luat in zeflemea.

Ieri, Lucescu Jr., i-a zis atacantului roman : "Adi, din pacate s-a adeverit ce ti-am spus cand am venit eu la nationala. Acum tot ce vreau este sa intelegem ca avem un scop comun, cel al calificarii. Tu vrei sa-ti iei o revansa in fata tuturor, eu vreau sa ne calificam. Daca nu ne putem avea bine, putem actiona in echipa pentru ceva important pentru amandoi".

Mutu a impresionat jurnalistii prezenti in cantonamentul echipei nationale prin consecventa si daruirea cu care s-a antrenat, acesta ramanand in cantonament dupa ce ceilalti colegi au primit liber de la antrenor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.