"Acoperisul noului stadion va fi ridicat in doua saptamani si urmeaza sa fie acoperit cu o membrana speciala a declarat primarul Capitalei.

Urmatoarele lucrari care vor fi realizate sunt montarea instalatiei de nocturna si a statiei de sonorizare", a spus Sorin Oprescu, in timpul vizitei la santierul de la Stadionul "Lia Manoliu", potrivit MEDIAFAX.

Edilul a spus ca in aceasta saptamana doreste sa discute cu constructorul cu privire la alte detalii si finisaje, cum ar fi montarea gazonului, cu instalatiile aferente. [Stadionul "Lia Manoliu" va avea parcare supraetajata]

Primarul general a spus ca, desi au fost probleme, investitia va fi finalizata la timp, conform calendarului stabilit, el subliniind ca sunt bani pentru aceasta.

  • "In 9 august se joaca. Guvernul da banii"

"Guvernul va mai da inca 320 de milioane de lei. Este o promisiune si o certitudine ca acesti bani exista si pot fi dati catre stadion, conform intelegerii dintre guvern si municipalitate in urma cu sase ani de zile. In 9 august se joaca. Stadionul va fi gata. Mai e de facut acoperisul, gazonul, imprejurimile si ultimele finisari la lojele de pe circumferinta", a spus Sorin Oprescu. [Bani pentru Stadionul "Lia Manoliu"]

El a precizat ca normele UEFA sunt stricte privind un stadion international. "Nu te iarta nimeni de la UEFA daca nu ai numarul de toalete, sala de ziaristi, nu ai salile cu dedicatie clara. Astia nici nu discuta. De aia si trebuie sa existe cateva evenimente pana la anul, in mai 2012, cand se va juca aici", a mai spus el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.