[VIDEO] Pugilistul roman si-a pastrat titlul mondial pentru a saptea oara consecutiv, dupa ce l-a facut KO pe Brian Magee.

  • Bute isi pastreaza centura. Magee a fost facut KO in runda 10!

Debutul partidei dintre Bute si Magee a fost echilibrat. Bute a castigat din primele patru reprize cu 10-9, in cea de-a doua fiind la egalitate cu Magee, 10-10. In a cincea repriza, Bute a fost condus de adversarul sau, urmand ca pe parcurs sa devina mai agresiv. In cea de-a saptea runda, romanul l-a trimis la podea pe Magee, cu celebra sa lovitura la ficat. Irlandezul a mai rezistat pana in repriza a zecea, cand Bute l-a trimis din nou la podea, dupa un upercut in barbie, relateaza MEDIAFAX.

Partida dintre Lucian Bute si Brian Magee s-a disputat la Bell Centre din Montreal. Romanul a intrat in ring pe melodia formatiei U2, "Where the streets have no name", in timp ce adversarul sau a fost acompaniat de melodia "Whiskey on the jar", Metallica.

Lucian Bute, in varsta de 31 de ani, se bucura in prezent de 28 de victorii la profesionisti si nicio infranger, in timp ce Magee, in varsta de 35 de ani, are 34 de victorii (24 prin KO), 4 infrangeri si un meci egal
. Lucian Bute a castigat centura mondiala IBF in 20 octombrie 2007, la Montreal, dupa ce l-a invins prin KO, in repriza a 11-a, pe columbianul Alejandro Berrio.

  • Bute, la a saptea centura mondiala

Romanul si-a aparat pentru prima oara cu succes centura mondiala
pe 1 martie 2008, dupa ce l-a invins, prin KO tehnic, pe americanul William Joppy. Al doilea meci a fost cu mexicanul Librado Andrade, la data de 24 octombrie 2008, la Bell Centre.

in al treilea meci, impotriva unui alt columbian, Fulgencio Zuniga, tinut pe 13 martie 2009, romanul si-a surclasat categoric adversarul printr-un KO tehnic in repriza a patra. Bute si-a pus din nou centura in joc pe 29 noiembrie 2009, la Quebec, in fata mexicanului Librado Andrade, pe care l-a trimis la podea dupa patru reprize
.

Pentru a cincea oara, Bute si-a pastrat titlul mondial in fata columbianului Edison "Pantera" Miranda, intr-o gala ce a avut loc la 17 aprilie, la Centre Bell din Montreal (Canada). Bute i-a "aplicat" acestuia un upercut de stanga in barbie, fiind declarat invingator in a treia repriza.

Citeste si:
Câți bani va câștiga David Popovici după ce a devenit dublu campion...
David Popovici, noua...

Lucian Bute si-a pastrat centura de campion mondial pentru a sasea oara in data de 16 octombrie, la Montreal, cand l-a invins tot prin KO pe americanul Jesse Brinkley. Romanul a reusit sa-l trimita la podea pe adversarul sau in repriza a noua.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.