Pugilistul roman si irlandezul Brian Magee au trecut ieri cantarul oficial, inaintea meciului pentru titlul mondial IBF, care se va disputa la Centre Bell din Montreal.

"Nu am avut probleme in a ajunge la greutatea dorita, sunt plin de energie. Sunt pregatit fizic si psihic si astept cu nerabdare sa urc in ring. Il respect pe Magee, dar cel mai bun va castiga", a declarat Lucian Bute, potrivit MEDIAFAX.

Magee, care a cantarit cu cateva grame mai mult decat Bute, a declarat ca presiunea mai mare va fi pe roman.

Lucian Bute isi va pune centura in joc pentru a saptea oara duminica dimineata, intr-o gala ce va avea loc la Bell Centre din Montreal, cand il va intalni pe irlandezul Brian Magee. Meciul lui Bute cu Magee va fi transmis in Romania de B1TV.

Bute, 27 de victorii din tot atatea partide, dintre care 22 prin KO, va boxa pentru a treia oara la profesionisti impotriva unui pugilist european, dupa rusul Serghei Tatevosian si danezul Lolenga Mock.

Brian Magee, in varsta de 35 de ani, a disputat 38 de partide in cariera, reusind sa castige 34 (24 prin KO), pierzand trei si remizand o data.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.