Bernardo Checa, antrenorul lui Magee, a declarat ca romanul Bute va fi foarte nervos in meciul pe care-l vor disputa duminica.

"Brian este constient de provocarea de la Montreal, insa daca aveti impresia ca este panicat, va inselati. Brian este calm si va ramane asa pana la ora meciului. Pariorii din Las Vegas il coteaza cu o sansa de 1 la 15. Nimeni nu crede in victoria lui...cu exceptia echipei noastre.

Brian nu va avea nimic de pierdut in ring, sambata seara. Bute, in schimb, va avea multe de pierdut. Cand se va indrepta spre ring, Brian va fi surazator si calm, insa sunt convins ca Bute va fi foarte nervos. In prezenta fanilor sai, Bute va incerca sa impresioneze publicul.

Un pugilist tensionat, care vrea sa faca prea multe, are tendinta de a comite greseli, prin miscari ezistante sau prin tendinta de se precipita", a declarat Checa, citat de realitatea.net


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.