Impresionati de evolutiile internationalului roman din ultima perioada, jurnalistii italieni vorbesc admirativ despre Mutu si remarca similaritatea dintre jocul lui Mutu si rezultatele pozitive obtinute de Fiorentina in ultimele etape.

Potrivit site-ului fiorenzaviola.it, atacantul roman este unul dintre motivele pentru care echipa de pe malul Arno-ului mai poate inca spera la un loc calificabil pentru Europa League.

Romanul a inscris din nou, in meciul cu Catania, dar mai presus de orice a aratat ca este pe calea buna in ceea ce priveste revenirea in cea mai buna forma fizica. In partida cu Chievo nu a marcat, dar a facut multe in faza ofensiva si a lasat din nou sa se vada ca este aproape in cea mai buna conditie fizica.

"Iar daca picioarele, indiscutabil peste media numarului 10, vor fi acompaniate de conditia fizica, va fi distractiv. Prezenta sa in teren ajuta"
, scrie sursa fiorenzaviola.it, citata de MEDIAFAX.

De ce i se spune lui Mutu Il Fenomeno?

Cu nota de trecere din partea jurnalistilor italieni, Mutu spera sa-si imbunatateasca contributia la echipa, fiind limitat de conditia fizica, inca neajunsa la parametri normali.

Romanul a fost integralist in meciul castigat, duminica, de Fiorentina, in deplasare, cu scorul de 1-0, in fata formatiei Chievo Verona, in etapa a XXIX-a a campinatului Italiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.