Evolutia atacantului Adrian Mutu in meciul Fiorentinei cu echipa Catania, scor 3-0, in care a marcat de doua ori, a fost apreciata de presa italiana, care a scris ca romanul a fost un "uragan" si ca isi merita cu prisosinta titulatura de "Il Fenomeno".

Violanews l-a notat pe Mutu cu 7,5 si a scris: "Mihajlovici i-a cerut sa raspunda in teren, iar el nu a dezamagit. Doua goluri si actiunea pentru al treilea".

Pentru Calciomercato, care i-a acordat tot 7,5, Mutu a avut o importanta revenire cu gol, scrie MEDIAFAX.

Agentia Datasport a scris ca romanul a fost un "uragan". "Doua goluri in trei minute pentru a incorona in cel mai bun mod pacea cu poporul «viola»". In minutul 70 ii lasa locul lui Vargas si primeste ovatiile fanilor", a notat sursa citata, care i-a acordat lui Mutu 7,5.

Mutu a primit de la site-ul fiorentina.it nota 8: "A marcat un gol «alla Gilardino», apoi a inscris din nou si a incheiat conducand magistral un contraatac pentru al treilea gol al Fiorentinei. Anii trec, clasa ramane: daca i se spune «Fenomenul» nu este fara motiv", a notat sursa citata.

Fiorentinanews.it scrie ca Mutu a profitat ultima sansa primita: " Doua goluri si coautor la al treilea. Jos palaria!", a notat site-ul italian, care i-a acordat lui Mutu 7,5.

Tot nota 8 i-a fost acordata si de firenzeviola.it: "Cand Fenomenul este in teren se observa".

"Un jucator regasit: doua goluri si coautor la al treilea. Standing ovation pentru el", a scris calciotoscano.it, care l-a notat cu 7.

Echipa AC Fiorentina a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, formatia Catania, intr-un meci din etapa a XXVIII-a din Serie A. Mutu a jucat 70 de minute, a marcat doua goluri si a creat faza celui de-al treilea inscris de Gilardino.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.