De aceasta data, marul discordiei il constituie banii din drepturile de televizare. Steaua risca dezafilierea.

  • Becali: "Mi se incalca dreptul la proprietate!"

Solicitarea lui Becali ca Steaua sa primeasca jumatate de milion de euro in plus fata de celelate echipe a fost respinsa. In consecinta, latifundiarul din Pipera anuntat ca va da Liga in judecata, potrivit Realitatea.

Totodata, Becali a dezvaluit care va fi metoda prin care va incerca la viitoarea Adunare Generala sa-i convinga si pe alti sefi de club din Liga sa accepte impartirea banilor din televizari in functie de clasament si de rating: "Propun ca suma fixa sa fie cu 100.000 de euro mai mare fata de cea de anul trecut. Va mai fi o Adunare Generala in care se va discuta modalitatea de impartire a banilor, iar eu voi propune suma fixa de 1,5 milioane iar restul sa se imparta in functie de clasament si de rating. Daca nu imi vor conveni criteriile, atunci voi merge in Instanta. Daca judecatorul nu imi va da dreptate, ma retrag. Parerea mea este ca se incalca dreptul la proprietate", a spus Gigi Becali la gsptv, potrivit ProSport.

La randul sau, Dragomir s-a suparat si a facur amenintari grele: "Din punct de vedere sportiv, clubul Steaua a semnat o conventie cu FRF ca respecta deciziile TAS, UEFA si FIFA, daca nu era de acord nu primea licenta. In acel status scrie clar ca nicio echipa nu poate da in judecata Liga pentru drepturi de imagine, de televiziune etc. S-ar putea ca FIFA sa sanctioneze Federatia iar noi sa sanctionam la randul nostru clubul din Ghencea. Ei risca chiar si dezafilierea".

Ulterior, Gigi Becali a anuntat ca nu va mai da in judecata LPF, dar ca va contesta votul Adunarii Generale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.