Acuze dure la adresa lui Gigi Becali: "La Steaua este dictatura".

Dumitru Dragomir sustine ca Gigi Becali ii "face sclavi" pe toti angajatii clubului Steaua, precizand ca la gruparea din Bulevardul Ghencea este dictatura. "La el, la Steaua, ce este cand ii face sclavi pe toti? La noi, la Liga, este munca colectiva, la Steaua este dictatura. Daca spune ca sunt amenzile mari, sa schimbe regulamentul. Ce, regulamentul l-am facut eu? Ei au facut regulamentul", sustine Dragomir, raspunzand afirmatiilor finantatorului FC Steaua, potrivit carora presedintii comisiilor din cadrul LPF nu sunt independeti, potrivit ProSport.

Presedintele LPF l-a atentionat pe Gigi Becali ca ar putea face anumite dezvaluiri daca va continua cu aceste declaratii. "Domnul Becali a spus la televizor ca nu mai pomeneste numele meu. Ii atrag atentia ca s-ar putea sa ma enervez si eu si sa vorbesc si eu mult mai multe. Si eu pot sa fiu nervos cu nervii. Dar eu vorbesc pe lege, nu dupa ureche. In rest, are dreptul sa vorbeasca ce vrea, e major si face rating. Daca vrea sa purtam un dialog in care sa depasim limita bunului simt sa spuna, eu sunt pregatit", a adaugat acesta.

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a lansat un atac, vineri, la adresa presedintelui LPF, Dumitru Dragomir, pe care il acuza de influentarea deciziilor luate de comisiile pe care le are in subordine si pe conducatorii acestora ca au parti pris-uri cu unii conducatori de cluburi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.