Sportivele romane Alina Dumitru si Corina Caprioriu au obtinut medaliile de bronz la categoriilor 48 de kilograme, respectiv 57 de kilograme, sambata, la Grand Prix-ul de judo de la Dusseldorf.

La categoria 48 de kilograme, Alina Dumitru a trecut in rundele preliminare de Luz Alvarez (Columbia), Sumeyye Akkus (Turcia) si Severine Pesch (Germania). In semifinale, romanca a fost invinsa de Charline Van Snick, din Belgia, relateaza MEDIAFAX.

Corina Caprioriu s-a impus la categoria 57 de kilograme in fata sportivelor Juul Franssen (Olanda), Ana Leon (Mexic) si Marlen Hein (Germania), dar a pierdut semifinala cu japoneza Kaori Matsumoto. La aceeasi categorie, Andreea Chitu a invins-o pe Fatima Chakir (Maroc) in primul meci si a fost invinsa in al doilea de portugheza Telma Monteiro.

La masculin 66 de kilograme, romanul Laszlo Szoke a trecut in primul meci din rundele preliminare de Islam Baialinov, din Kargazstan, dar a fost invins in a doua confruntare a preliminariilor, de spanioul Sugoi Uriarte.

La categoria 73 de kilograme, Costel Danculea
a castigat doua meciuri, cu brazilianul Marcelo Contini si Rasit Kulbaiev din Kazahstan, fiind invins in al treilea, de belgianul Dirk Van Tichelt.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.