Atacantul echipei Fiorentina isi doreste sa ajunga la performanta de 100 de goluri inscrise in Serie A, numarand in prezent 93 de reusite in primul esalon din Italia.

" Mutu are un obiectiv personal, acela de a intra in restransul club al centenarilor. Adrian se afla la cota de 93 de goluri in Serie A si provocarea sa este de a inscrie aceste fatidice sapte goluri in cele 13 partide care mai sunt de jucat pana la finalul campionatului. (...) Evident toate acestea nu au nicio legatura cu viitorul sau, care in iunie va fi departe de Florenta, daca nu vor aparea alte lovituri de teatru. Insa o discutie despre prelungirea contractului pare ceva improbabil", informeaza MEDIAFAX, citand cotidianul La Repubblica.

Presa italiana noteaza ca Fiorentina arata altfel cu Adrian Mutu in teren. "Cu Mutu Fiorentina este periculoasa, mai imprevizibila si Gilardino beneficiaza de miscarile si de pasele romanului. Sa vorbim despre o fiorentina dependenta de Mutu este exagerat, dar cu siguranta a fost suficienta prezenta romanului pentru a schimba profund caracteristicile acestei echipe", adauga La Repubblica.

Echipa AC Fiorentina, cu Adrian Mutu integralist, a fost invinsa miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), de formatia Internazionale Milano, intr-o partida restanta din etapa a XVII-a a campionatului Italiei. Dupa meci, Mutu a fost laudat de presa pentru evolutia sa
.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.