Atacantul Fiorentinei a fost inregistrat in dosarul interlopului constantean Nuredin Beinur, arestat pentru fapte de violenta. Vezi stenogramele.

Fotbalistul Adrian Mutu a fost interceptat in dosarul interlopilor constanteni Erchin si Nuredin Beinur, ambii deferiti justitiei pentru infractiuni cu violenta si santaj, potrivit MEDIAFAX. Discutiile telefonice dintre Mutu si Beinur arata ca cei doi sunt in relatii stranse de prietenie.

In timp ce ii plateste mesele fotbalistului si il ajuta intr-o afacerea cu bijuterii a sotiei sale, Consuelo, interlopul profita de imaginea sportivului pentru a face bani din reclama mascata. Numitorul comun al celor doi este nasul lor, omul de afaceri Nicu Gheara.

Potrivit interceptarii telefonice din 12 mai 2010, depusa la dosarul in care Erchin si Nuredin Beinur au fost deferiti justitiei pentru santaj, abuz in serviciu contra intereselor persoanelor si favorizarea infractorului, discutia se poarta intre interlopul Nuredin si fotbalistul Adrian Mutu.

  • Mutu: "Ma pune astia sa platesc la tine la restaurant"

In discutiile telefonice, Adi Mutu i-a reprosat lui Nuredin Beinur ca a fost nevoit sa plateasca cand a mers la restaurantul interlopului. Beinur s-a scuzat spunandu-i ca n-a stiut ca va ajunge in local, ca altfel ar fi lasat vorba sa nu i se ia banii, la fel cum face si in cazul lui Giovanni Becali.

In aceeasi discutie, Mutu trateaza cu interlopul posibilitatea oferirii uni interviu in Turcia pentru care cere 50.000 de euro, dar si oportunitatea primirii unei vile din partea unor cunostinte ale interlopului, tot in Turcia.

"Adrian Mutu: Am fost la Aqua frumos, taca-paca, m-au pus oamenii sa platesc.
Nuredin Beinur: Unde?
Adrian Mutu: La Aqua.
Nuredin Beinur: Pai, cand ai fost la Aqua?
Adrian Mutu: Luni seara.
Nuredin Beinur: Luni seara ai fost la Aqua?
Adrian Mutu: Pai da. Frumos. A venit, m-a salutat toata lumea si cand am plecat...
Nuredin Beinur: Pai de ce nu ai semnat, ma, din partea mea? Esti nebun?
Adrian Mutu: Eee...
Nuredin Beinur: Pai, mi-ai zis, ma, nebunu' satului? Mi-ai zis mie? Te lasam eu sa platesti? Baga-mi-as p... in nota lor, sa-mi bag!
Adrian Mutu: Pai, puteai sa le lasi vorba, ma, la fraieri! Nu ma duc la tine la restaurant si, in p... mea, ma pune astia sa platesc..."

Citeste si:
Mutu si Ianis Hagi, mesaj dupa moartea capitanului Fiorentinei
Mutu si Ianis Hagi, mesaj...

  • Beinur, seful interlopilor din Constanta

Nuredin Beinur, fratele sau Erchin, comisarul-sef Cristinel Nitoi si mai multi complici ai acestora au fost trimisi in judecata, saptamana trecuta, pentru mai multe fapte de santaj, abuz in serviciu contra intereselor persoanelor si favorizarea infractorului. . Nuredin Beinur s-a impus, dupa Revolutie, ca lider al gruparilor interlope din judetul Constanta
.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.