Dupa "modelul Mutu", Cristian Chivu, jucatorul formatiei Internazionale Milano, a recurs la violenta pe teren lovindu-l cu pumnul in figura pe Marco Rossi de la Bari.

  • [UPDATE]: Chivu a fost suspendat patru etape

Judecatorul sportiv Gianpaolo Tosel a decis sa-l suspende pe Chivu patru etape, in baza imaginilor tv, dupa ce romanul nu a fosr sanctionat in teren de catre arbitru, care nu a vazut faza, potrivit MEDIAFAX.

Chivu va lipsi la partidele cu AS Roma, Juventus Torino, Caglia­ri si Sampdoria.

Fotbalistul roman si-a cerut scuze, joi seara, la postul Sky, fotbalistului, celor care au urmarit meciul, precum si fetitelor sale, care "intr-o zi vor vedea aceste imagini", relateaza MEDIAFAX.

"E greu de explicat, mi-am pierdut luciditatea: sunt aici pentru ca vreau sa cer scuze lui Marco Rossi, cu farama de demnitate care mi-a mai ramas. Ma simt un om de rahat. Cer scuze tututor, persoanelor care au urmarit meciul si mai ales fetitelor mele care intr-o zi vor vedea aceste imagini"
, a declarat Chivu, aproape in lacrimi, dupa meciul castigat de Inter, scor 3-0, cu Bari, in etapa a XXIII-a a campionatului italian.

"Accept scuzele lui Cristian, pot intelege ca in timpul meciului ca se intampla asa ceva", i-a raspuns Marco Rossi romanului.

Antrenorul formatiei Inter Milano, Leonardo, a afirmat ca nu a vazut gestul, insa Chivu i-a spus ce s-a intamplat. "Nu se judeca un om dupa un astfel de gest. In teren se intampla multe. Il cunoastem pe Chivu, stim ca este un om minunat si are dreptul la o explicatie. Sper sa nu fie suspendat prea mult", a mentionat Leonardo.

Chivu putea fi eliminat in minutul 60, insa arbitrul Andrea Romeo nu a vazut incidentul. Conform presei italiene, Chivu va fi suspendat in baza imaginilor TV, pe o perioada ce ar putea fi cuprinsa intre trei si opt etape.

Citeste si: Chivu, amendat pentru gesturile obscene de la finala Cupei Italiei

Mutu, la gatul antrenorului Fiorentinei!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.