Comisia de Disciplina a Federatiei Italiene de Fotbal a decis ca fundasul echipei Inter Milano, Cristian Chivu, sa fie amendat cu suma de 8.000 de euro pentru gesturile obscene facute la adresa suporterilor adversi, la finalul partidei cu AS Roma, finala Cupei Italiei, disputata la 5 mai.

Potrivit cotidianului Corriere dello Sport, Chivu a fost sanctionat deoarece a "facut gesturi vulgare repetate catre suporterii echipei adverse".

Comisia de Disciplina a amendat si clubul Inter cu 8.000 de euro, informeaza MEDIAFAX.

Presa din Italia a scris ca fundasul roman a facut un "gest obscen" la adresa fanilor echipei romane la sfarsitul meciului din finala Cupei Italiei. "Cristian Chivu a facut un gest urat. Fundasul, indreptandu-se spre Tribuna Tevere, a facut un gest obscen, ducandu-si mainile in zona inghinala, pentru a raspunde la multiplele insulte primite in timpul meciului, in special in partea secunda, cand a ocupat partea din teren de langa sectorul fanilor romani", a notat presa italiana.

Cristian Chivu si-a cerut scuze, intr-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului Inter Milano, pentru gestul obscen facut la adresa fanilor echipei AS Roma.

Formatia Internazionale Milano a castigat Cupa Italiei, dupa ce a invins, cu scorul de 1-0, echipa AS Roma, in finala disputata pe Stadionul Olimpic din Roma.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.