Site-ul oficial al clubului AC Fiorentina a dat publicitatii, marti, lotul echipei viola dupa incheierea perioadei de transferuri din aceasta iarna, pe lista regasindu-se si atacantul roman Adrian Mutu.

Lotul complet al Fiorentinei

Portari: Avramov, Boruc, Frey, Neto;
Fundasi: Camporese, Gamberini, Kroldrup, Natali, Comotto, De Silvestri, Gulan, Pasqual;
Mijlocasi: Cerci, Marchionni, Santana, Vargas, Behrami, Bolatti, D'Agostino, Donadel, Montolivo;
Atacanti: Babacar, Gilardino, Ljajici, Mutu, Jovetici
.

Mutu ar putea reveni pe teren

Adrian Mutu a fost scos din lotul Fiorentinei dupa ce jucatorul a refuzat sa se antreneze pentru ca nu este lasat sa plece gratis la un alt club din Italia
. Acesta dorea sa se transfere la Cesena, dupa ce oficialii gruparii au ajuns la o intelegere cu fostii impresari ai jucatorului, fratii Ioan si Victor Becali, pentru achizitionarea romanului din postura de fotbalist liber de contract, potrivit MEDIAFAX.

Ulterior, Mutu a renuntat la colaborarea cu Ioan Becali si a sustinut o conferinta de presa in care si-a cerut scuze pentru problemele create oficialilor Fiorentinei. Presa italiana a speculat ca, dupa ce si-a cerut scuze, jucatorul ar putea fi reprimit in lot, insa pana in acest moment nu a fost facut un anunt oficial in acest sens.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.