Dupa intalnirea cu presedintele clubului Fiorentina, Mutu a declarat ca spera sa evolueze pentru echipa italiana in meciul de saptamana viitoare, cu Genoa, din Serie A.

"A fost o discutie pozitiva, cordiala. Sper sa joc miercuri, cu Genoa. A fost bine, sunt foarte multumit. Daca mi-am cerut din nou scuze? Nu este suficient, era necesara o noua clarificare ", a spus Mutu la plecarea de la sediul clubului, unde a discutat aproape o ora cu Della Valle, scrie MEDIAFAX.

Potrivit violanews.com, care citeaza Gazzetta dello Sport, Della Valle vrea sa se mai gandeasca timp de cateva ore si inainte de a-l ierta pe Mutu intentioneaza sa afle parerea celorlalti jucatori din echipa.


Zilele trecute, atacantul roman a anuntat ca si-a reziliat contractul de impresariere cu fratii Becali si a transmis un prim mesaj spre impacare pentru patronul Andrea Della Valle.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.