Sportiva Andreea Chitu a cucerit medalia de bronz la categoria 57 de kilograme, la Cupa Mondiala de judo de la Sofia, care se incheie duminica.

Andreea Chitu a avut o dubla victorie in recalificarile categoriei, in fata adversarelor din Franta, Lola Benarroche si Caroline Lantioine. In grupa B, Chitu le-a invins pe Sharone Dinasta (Italia) si Gergana Vatsova (Bulgaria), dar a cedat apoi in fata rusoaicei Ekaterina Melnikova, ajungand in recalificari, relateaza MEDIAFAX.

La categoria 48 de kilograme, Diana Kovacs si Violeta Dumitru nu au trecut de turul I, in timp ce la 52 de kilograme, Ioana Matei a fost eliminata in turul secund de Delphine Delsalle (Franta). La aceeasi categorie, Andreea Catuna a fost victorioasa in prima lupta, cu Liudmila Afendikova (Ucraina), dar a cedat in urmatoarea, in disputa cu turcoaica Aynur Samat.

La categoria 63 kilograme, Simona Mara a fost eliminata si ea in turul I.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.