Cei trei jucatori ai formatiei FC Barcelona s-au bucurat de cucerirea de catre argentinian a celui mai important trofeu fotbalistic individual.
Au concurat toti pentru titlul de cel mai bun jucator al planetei – Balonul de Aur, a castigat doar unul – din nou, Lionel Messi – dar s-au bucurat impreuna.

Potrivit Realitatea.net, Xavi Hernandez, Lionel Messi si Andres Iniesta au ciocnit cate un pahar de sampanie in avionul care ii aducea acasa de la Zurich.


Este pentru a doua oara consecutiv cand "extraterestrul" primeste Balonul de Aur. FIFA a premiat si alte personalitati marcante din lumea sportului in 2010. Lionel Messi, atacantul argentinian al FC Barcelona, si-a adjudecat luni, pentru a doua oara, Balonul de Aur FIFA 2010, informeaza FIFA.com.

Castigator al acestui trofeu si in 2009, Messi i-a invins astfel chiar pe coechipierii sai de la Barcelona, Xavi Hernandez si Andres Iniesta. Distinctia a fost inmanata de catre antrenorul Barcelonei, Josep Guardiola.


Spaniolul Iker Casillas a fost desemnat drept cel mai valoros portar din 2010, conform ierarhiei data, marti, publicitatii de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului. Potrivit IFFHS, Casillas, portarul echipei Real Madrid si al nationalei Spaniei, a obtinut 304 puncte si se bucura pentru al doilea an consecutiv de titlul de cel mai bun portar al anului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.