Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, va fi amendat deoarece a participat, in urma cu doua zile, la un joc de fotbal in 7, in conditiile in care el nu poate evolua fara autorizatia conducerii clubului, informeaza cotidianul Gazzetta dello Sport.
"Pentru Adrian Mutu se apropie o noua amenda", scrie sursa citata, adaugand ca Mutu a jucat alaturi de un grup de prieteni, intre care si Francesco Flachi, fotbalist suspendat 12 ani pentru dopaj, dupa ce a fost depistat pozitiv de doua ori, scrie MEDIAFAX.

Potrivit violanews.com, Adrian Mutu a luat si cina cu Flachi, dupa ce a jucat fotbal cu acesta. Cei doi au luat masa la restaurantul din Florenta la care Mutu detine actiuni. Impresarul Alessandro Moggi a declarat, intr-un interviu pentru Gazzetta dello Sport, ca Adrian Mutu trece printr-o perioada delicata, dar "va fi bine".


Cotidianul Corriere dello Sport a notat, miercuri, ca Adrian Mutu a fost amendat cu 150.000 de euro pentru "ultimele neglijente si ca Fiorentina vrea "sa scape" de roman, pentru ca "jucatorii sa nu aiba in spate fantoma Fenomenului", scrie Jurnalul.ro.

La 5 ianuarie, site-ul oficial al clubului AC Fiorentina a anuntat, intr-un comunicat, ca atacantul roman Adrian Mutu a parasit antrenamentul fara sa ofere vreo explicatie si ca, urmare a comportamentului sau din ultima perioada, gruparea va deschide actiuni in plan sportiv si civil. Fostul impresar Ioan Becali a declarat ulterior, intr-o emisiune televizata, ca Mutu a parasit antrenamentul Fiorentinei dupa ce a aflat ca gruparea viola nu ii permite sa se transfere la o alta echipa din Italia liber de contract. Apoi, Mutu a fost exclus din lotul Fiorentinei, fiind scos si de pe lista de transferuri.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.