Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a fost amendat cu 150.000 de euro pentru "ultimele neglijente"
Potrivit cotidianului Corriere dello Sport, citat de site-ul violanews.com, Fiorentina vrea "sa scape" de Mutu, pentru ca "jucatorii sa nu aiba in spate fantoma Fenomenului".

Adrian Mutu s-a antrenat, marti, de unul singur pe stadionul Artemio Franchi, iar in zilele urmatoare va avea la dispozitie un preparator.

La 5 ianuarie, site-ul oficial al clubului AC Fiorentina a anuntat, intr-un comunicat, ca atacantul roman Adrian Mutu a parasit antrenamentul fara sa ofere vreo explicatie si ca, urmare a comportamentului sau din ultima perioada, gruparea va deschide actiuni in plan sportiv si civil, scrie MEDIAFAX.

Fostul impresar Ioan Becali a declarat ulterior, intr-o emisiune televizata, ca Mutu a parasit antrenamentul de miercuri dupa-amiaza al Fiorentinei dupa ce a aflat ca gruparea viola nu ii permite sa se transfere la o alta echipa din Italia liber de contract. Apoi, Mutu a fost exclus din lotul Fiorentinei, fiind scos si de pe lista de transferuri.


Desi a fost exclus de la antrenamente, Mutu va avea la dispozitie un preparator fizic care il va ajuta sa se mentina in forma. Conform publicatiei La Nazione, Adrian Mutu nu se va putea antrea la stadion, insa incepand de luni, "clubul ii va pune la dispozitie un preparator fizic, pentru a continua sa se mentina in forma".

Atacantul Adrian Mutu s-a inteles cu gruparea Galatasaray pentru un contract pe trei ani si este asteptat la Istanbul, saptamana viitoare, sustine site-ul turkspor.net. Potrivit sursei citate, dupa negocierile de miercuri seara dintre directorul sportiv al clubului Galatasaray, Adnan Sezgin, si impresarul Victor Becali, presedintele gruparii, Adnan Polat, si-a dat acordul pentru transferul lui Mutu.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.