Jucatorul Fiorentinei a promis solemn ca va fi un jucator-model.
Mutu are multe probleme la Fiorentina, insa nu vrea sa plece de la clubul toscan. Conform Corriere dello Sport, atacantul de 32 de ani le-a mai cerut o sansa conducatorilor viola, intelegind ca a gresit, scrie GSP.ro.

"Daca va avea o oferta clara si convenabila, e clar ca Fiorentina il va lasa sa plece pe Mutu, dar, daca nu va aparea nimic, sefii clubului italian par tentati sa ii acorde aceasta sansa virfului roman, mai ales ca acesta a cerut-o cu insistenta. El l-a rugat pe antrenor sa fie de partea lui, i-a garantat ca va fi responsabil si ca nu vor mai aparea probleme. Ba chiar i-a promis solemn ca va fi un jucator-model! Cu toate acestea, clubul l-a anuntat pe fotbalist ca nu va mai accepta nici o greseala din partea acestuia", mai scrie cotidianul citat.



Oficialii clubului AC Fiorentina au decis sa-l puna pe lista de transferuri pe atacantul Adrian Mutu, nemultumiti de problemele create de roman in ultima perioada, jucatorul urmand a fi cedat in perioada de "mercato" din ianuarie. Oficialii gruparii italiene s-au suparat pe Mutu, dupa ce acesta a stat foarte putin la petrecerea de sfarsit de an, iar a doua zi a lipsit de la antrenament, scrie 9AM.





Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, este dorit de gruparea spaniola Malaga, care ar fi oferit 3 milioane de euro pentru transferul jucatorului si un salariu net de 2,5 milioane de euro pentru roman. Intre timp, Adrian Mutu este dorit si de Galatasaray.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.