Oficialii clubului AC Fiorentina au decis sa-l puna pe lista de transferuri pe atacantul Adrian Mutu, nemultumiti de problemele create de roman in ultima perioada, jucatorul urmand a fi cedat in perioada de "mercato" din ianuarie, informeaza site-ul fiorentina.it.
Sursa citata a scris ca oficialii gruparii italiene s-au suparat pe Mutu, dupa ce acesta a stat foarte putin la petrecerea de sfarsit de an, iar a doua zi a lipsit de la antrenament, scrie MEDIAFAX.

"Joia trecuta, Mutu a venit la petrecerea clubului impreuna cu cativa prieteni romani, dar nu a stat decat foarte putin. Antrenorul Sinisa Mihajlovici a fost extrem de dezamagit de comportamentul romanului, mai ales ca parea sa fi creat o relatie foarte buna cu jucatorul. A doua zi de dimineata Mutu a anuntat ca nu poate participa la antrenament din cauza zapezii care a cazut la Florenta. El le-a trimis mesaje colegilor pentru a le spune ca la Santo Domingo (n.r. - unde locuiesc socrii sai) este cald, in timp ce la Florenta e ger. Cu toate acestea, Mutu nu a putut pleca spre destinatia dorita din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, ramanand pana duminica la Florenta", a scris violanefiorentina.it.

Surse din cadrul clubului au spus ca presedintele Andre Della Valle era furios pe atacantul roman, fiind hotarat sa ia masuri, mai ales ca Mutu venea dupa o suspendare de noua luni pentru dopaj si dupa un incident in care a batut un ospatar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.