Peste 700 de jandarmi vor asigura ordinea publica la partida Dinamo-Universitatea Craiova, din sferturile Cupei Romaniei-Timisoreana.

Potrivit comunicatului Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane, cei peste 700 de jandarmi vor asigura masurile de ordine publica in zona apropiata Stadionului Dinamo, pe traseele de sosire si plecare ale spectatorilor, atat inainte de inceperea meciului, cat si pe timpul si dupa incheierea acestuia.

Accesul publicului pe stadion va fi permis incepand cu ora 18.45, pe baza de abonamente, bilete si invitatii.

Jandarmeria Capitalei va crea un punct de triere in apropierea stadionului, unde suporterii craioveni vor fi controlati daca au asupra lor obiecte interzise de lege. De asemenea, le vor fi verificate documentele de acces in stadion (biletul de intrare si cartea de identitate). Suporterilor care nu vor avea asupra lor aceste documente nu li se va permite deplasarea catre stadion, scrie MEDIAFAX.

Deplasarea suporterilor craioveni catre punctul de triere se va face in mod individual. Deplasarea de la punctul de triere catre stadion se va face in mod organizat, sub insotirea si protectia Jandarmeriei.

Inaintea meciului CFR Cluj-Dinamo, scor 1-0, disputat duminica, in etapa a XIV-a a Ligii I, aproximativ 700 de suporteri dinamovisti nu au fost lasati sa patrunda in sectorul rezervat sustinatorilor echipei oaspete. Fanii au fost opriti la poarta de intrare spre sectorul oaspetilor, deoarece nu toti aveau buletine de Bucuresti sau de Judetul Ilfov. Cei mai multi suporteri opriti la poarta erau veniti din judetele limitrofe Clujului, iar unii erau sustinatori ai echipei Universitatea Cluj.

FC Dinamo a anuntat ca, pentru acest meci, au fost puse in vanzare 12.000 de bilete, 750 dintre acestea revenind gruparii Universitatea Craiova.

Dinamo intalneste formatia Universitatea Craiova, miercuri, de la ora 20.45, intr-un meci contand pentru sferturile de finala ale Cupei Romaniei - Timisoreana, partida ce va fi transmisa de Pro TV.

Citeste si:
Cum a reacționat Anamaria Prodan, după ce a aflat că Laurențiu...
Cum a reacționat Anamaria...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.