Fostul international italian Paolo Rossi, campion mondial cu Squadra Azzurra in 1982, considera ca atacantul roman Adrian Mutu este "indispensabil" pentru Fiorentina, iar revenirea sa va ajuta gruparea "viola" in actuala editie din Serie A.
Rossi il avertizeaza, insa, pe fotbalistul roman ca pauza prelungita pe care a avut-o se va resimti in jocul sau. "Mutu este in aceeasi situatie in care am fost si eu, cand am stat departe de gazon mai mult timp. Cel mai dificil ii va fi sa revina in competitie la nivel mental. Un lucru este sa te antrenezi, chiar si foarte bine, insa ritmul jocului il recuperezi doar pe teren, meci dupa meci. Experienta te ajuta, insa jocurile se simt toate", a adaugat cunoscutul golgheter italian, potrivit AGERPRES.

Adrian Mutu (31 ani), suspendat pe o perioada de noua luni in cazul "sibutramina", va reveni in lotul Fiorentinei duminica, la meciul pe care gruparea din Florenta il va disputa in deplasare cu Catania, in cadrul etapei a 9-a a campionatului Italiei. [Cat va plati Mutu dupa ce l-a lovit pe chelner?]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.