Colegiul Arbitral al Ligii Italiene de Fotbal a acceptat cererea clubului AC Fiorentina, care a solicitat reducerea la jumatate a salariului atacantului Adrian Mutu, in perioada suspendarii acestuia pentru dopaj.

Atacantul Adrian Mutu a fost suspendat, in 29 ianuarie, pentru noua luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), dupa ce a fost depistat pozitiv cu sibutramina.

Suspendarea lui Mutu expira vineri si ar putea reveni pe teren la partida de duminica, din deplasare, cu formatia Catania. relateaza MEDIAFAX.

Fiorentina l-a achizitionat pe Mutu in 2006, contra sumei de opt milioane de euro, jucatorul roman avand un contract pana in 2012 cu clubul din Florenta.

  • Scandalurile se tin lant de capul lui Mutu

In weeken, atacantul roman a batut un ospatar intr-un local din centrul Florentei, barbatul suferind "o trauma contuziva cranio-faciala cu multiple escoriatii, contuzii la torace si abdomen si o fractura de piramida nazala". In urma acestui incident, Mutu risca o condamnare la inchisoare intre trei luni si trei ani, conform Codului Penal

Avocatii Nino D'Avirro si Michele Ducci au afirmat ca reactia atacantului Adrian Mutu este urmare a unor serii repetate de ofense rasiste si amenintari ca va avea aceeasi soarta cu a Maricicai Hahaianu, romanca de 32 de ani, batuta la Roma si care a decedat.

Soarta lui Mutu, comparata cu cea a romancei ucise la Roma


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.