Steaua va avea 3.000 de bilete pentru meciul de la Napoli, de la mijlocul lunii decembrie si a primit deja multe cereri din partea suporterilor.
Deplasarea lor in "Cizma" se anunta una cu grad de risc extrem de ridicat, din cauza reactiei pe care tifnosii peninsulari au avut-o deja pe site-urile lor. Acestia au scris pe forumuri si pe paginile de facebook ca romanii sunt "o rasa de rahat" sau "neam de tigani de rahat", scrie gsp.ro.

Oficialii Stelei vor solicita protectie sporita pe toata durata deplasarii echipei in Italia iar daca amenintarile italienilor vor continua o data cu apropierea partidei, sefii din Ghencea se vor adresa UEFA si-i vor cere forului european sa monitorizeze cu atentie duelul.


In tur, Steaua a remizat, scor 3-3, cu Napoli, in grupa K a Ligii Europa, dupa ce arbitru a prelungit meciul cu cateva minute decisive in favoarea italienilor.

Furiosi, suporterii stelistiau sarit gardul despartitor, incercand sa arunce cu scaune spre suporterii italieni, care la randul lor au aprins mai multe torte in incercarea de a le arunca inspre stelisti.


In urma acestor incidente, UEFA a amendat Clubul Steaua cu 30.000 de euro pentru incidentele provocate de suporteri la finalul meciului cu Napoli.

Suporterii stelisti s-au razbunat si pe arbitrul polonez Marcin Borski, care a prelungit partida cu opt minute pana Cavani a marcat golul egalizator, aruncand carnati in Ambasada Poloniei.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.