Suporterii stelisti s-au razbunat arbitrul polonez Marcin Borski, aruncand carnati in Ambasada Poloniei.

Cladirea Ambasadei Poloniei se afla in apropierea casei lui Gigi Becali, amanunt ce i-a pus pe ganduri pe angajatii ambasadei, care sustin ca patronul ros-albastrilor ar fi la originea atacului cu carnati.

"Colegii romani ne-au anuntat ca am fost atacati in noaptea de dupa meciul Steaua - Napoli de un grup de suporteri, care au aruncat in curtea institutiei cu carnati polonezi. Am aflat ca fanii au fost intai la resedinta patronului echipei si acesta le-a spus ca Ambasada Poloniei e pe aceeasi strada. Probabil ca el i-a instigat pe suporteri sa treaca si pe aici. Inteleg supararea romanilor, pentru ca la fotbal spiritele se aprind foarte repede. Cred ca in Polonia situatia ar fi fost mult mai grava, deoarece suporterii de acolo sunt mult mai brutali, datorita caracterului slav. Vom stabili in viitorul apropiat daca vom face o sesizare oficiala", a declarat, pentru Libertatea, Piotr Wysocki, atasatul de presa pe langa Ambasada Republicii Polone la Bucuresti,

Furt in Ghencea! Napoli a remizat cu Steaua in minutul 8 al prelungirilor


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.