Cesare Prandelli, actualul selectioner al nationalei de fotbal a Italiei, a declarat in presa din peninsula ca i-ar trage ''un sut in fund'' atacantului roman Adrian Mutu, din cauza derapajelor pentru care a devenit deja celebru fotbalistul.

Adrian Mutu este suspendat pana vineri, dupa ce a fost depistat pozitiv cu sibutramina la inceputul acestui an, iar antrenorul Sinisa Mihajlovic intentioneaza sa-l foloseasca duminica, in meciul cu Catania, din deplasare.

''Am vorbit cu Adrian si e linistit si concentrat. Va face deplasarea la Catania, dar nu m-am decis daca il voi folosi din primul minut, sau daca va fi rezerva, deoarece nu a jucat de 10 luni si ii lipseste ritmul unui meci'', a declarat antrenorul Fiorentinei, potrivit AGERPRES.

Colegiul Arbitral al Ligii Italiene de Fotbal a acceptat cererea clubului AC Fiorentina, care a solicitat reducerea la jumatate a salariului atacantului Adrian Mutu, in perioada suspendarii acestuia pentru dopaj.

In weeken, atacantul roman a batut un ospatar intr-un local din centrul Florentei, barbatul suferind "o trauma contuziva cranio-faciala cu multiple escoriatii, contuzii la torace si abdomen si o fractura de piramida nazala".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.