Dinamo a invins Steaua duminica seara pe teren propriu, cu scorul 2-1.

Dinamo s-a impus in "Derby de Romania" cu 2-1, ambele goluri ale fiind înscrise din penalty, intr-un interval de 5 minute. Stelistii au dominat repriza a doua, insa nu au reusit sa revina pe tabela, in ciuda ocaziilor avute.

Golurile invingatorilor au fost marcate de Adrian Cristea in minutul 31 si Marius Niculae in minutul 35, in timp ce pentru oaspeti a inscris Bogdan Stancu, in minutul 23.

  • Componenta echipelor

Dinamo: 12. Dolha - 3. Rubio, 4. Moti, 30. Garat (25. Scarlatache '15), 16. Bordeanu - 26. Margaritescu, 29. N'Doye (5. D. Kone '67) - 22. Torje, 20. Ad. Cristea, 10. Alexe (19. L. Ganea '80) - 9. M. Niculae.

Antrenor: Ioan Andone.

Steaua:
12. Tataruşanu - 29. Bonfim, 6. Gardos, 23. Geraldo, 14. Latovlevici (5. Brandan ' 61) - 21. Ricardo, 32. I. Apostol (27. Marinescu '72) - 16. Nicolita (9. Kapetanos '80), 28. B. Stancu, 10. C. Tanase - 7. Bilasco.

Antrenor: Marius Lacatus.

  • Declaratii anterioare meciului

Suporterii Stelei se declara optimisti in legatura cumeciul din aceasta seara. "Suntem optmisti, nu am mai castigat de mult in Stefan cel Mare, dar sper sa o facem in aceasta seara la scor. Ne intereseaza sa facem un spectacol frumos in peluze, nu cred ca cineva isi doreste sa faca scandal pe strazi", a declarat Mustata, liderul galeriei Stelei.

Marius Militaru, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei, spune ca au fost dejucate cateva intalniri parte in parte intre galerii, avertizandu-i pe suporteri sa nu mai incerce, pentru ca sunt foarte multe echipaje. "Ii sfatuiesc pe fani sa vina pe cont propriu si sa se constituie in grup in apropierea stadionului, unde le putem oferi protectie", a declarat acesta, potrivit ProSport.

"Meciul cu Steaua poate insemna relansarea lui Dinamo in campionat, dar daca se pierde acest meci, Andone trebuie pastrat. N'Doye e de capul lui la Dinamo, nu-l intereseaza clubul... iar pe Cristea ? Nici echipa nu prea l-a ajutat anul acesta" a spus Gigi Becali cu privire la mult asteptatul meci..

Citeste si:
VIDEO Polițist de la Rutieră, lovit cu o piatră în cap, în timpul...
VIDEO Polițist de la Rutieră,...

La randul sau, Cristi Borcea declara sambata ca fara el si Gigi Becali , Dinamo, respectiv Steaua ar ajunge in C: "Nu ne avantajeaza in nici un caz daca luam un punct. Situatia in fotbal nu e deloc asa cum era acum citiva ani. Daca plec eu cu domnul Badea, Dinamo ajunge in C! La fel si Steaua daca dispare Gigi! Cine baga in aceasta perioada 400.000-500.000 de euro pe luna in fotbal?".

  • Basescu: Sper sa castige Steaua derbiul cu Dinamo

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica ca spera ca echipa Steaua sa se impuna in derbiul cu Dinamo. "Sper sa castige Steaua. Sunt stelist. Daca nu juca Steaua, si juca Rapidul, tineam cu Rapidul", a spus Basescu la PROtv.

Presedintele a mentionat ca nu mai vrea sa mearga la stadion la meciuri de fotbal. "Il vad acasa la televizor", a adaugat acesta.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.