Patronul Gigi Becali a intrat aseara in direct la GSP TV si, in timp ce se derulau imaginile din meciul de la Galati, comenta ironic.

"Tatarusanu si Abdrudan se invita reciproc la minge. Abrudan zice ia-o tu, Tatarusanu zice ia-o tu. Uite ce pase, de la Abrudan la Geraldo, de la Geraldo la Abrudan! Hai ca ma enervez... Ia uite, acum vad... Abrudan asta cade singur! E clar, in iarna trebuie sa fac curat. Poate pe Geraldo il mai tin, ca asta parca e totusi fotbalist, dar ceilalti din aparare... out! De ce nu a jucat Gardos, nu stiu", se intreba aseara finantatorul Stelei, potrivit ProSport.

L-a luat apoi in colimator si pe Tatarusanu. "Ia uite si la asta! Ia gol din patru metri. I s-a urcat si astuia la cap", a comentat Becali.

"Mama, ce am zis ca l-am pacalit pe Marian Iancu cu Latovlevici... Bravo, Mariane! M-ai pacalit iar. Maine o sa zica si Latovlevici asta ca e mare fotbalist, asa ca Apostol, care isi permite sa le zica mucles la ziaristi", a continuat patronul Becali.

Infrangerea cu Otelul Galati l-a convins pe Gigi Becali sa-l sune pe Marius Lacatus pentru a-l convinge pe tehnician sa revina in Ghencea.

Lacatus se intoarce la Steaua


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.