Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat ca Marius Lacatus se intoarce in Ghencea.

Infrangerea cu Otelul Galati l-a convins pe Gigi Becali sa-l sune pe Marius Lacatus pentru a-l convinge pe tehnician sa revina in Ghencea. Potrivit lui Becali, lui Lacatus i-a luat doar 5 minute sa accepte.

"Fiara" va ramane la carma "ros-albastrilor" cel putin pana la finalul acestui sezon, a mai adaugat Becali.

"Marius Lacatus e noul antrenor al Stelei! Am discutat 5 minute si l-am convins! Eu nu ma bag la echipa pana la finalul campionatului. Am negociat si ne-am inteles pana la finalul campionatului. Marius are un suflet bun si i-am zis: "Mariuse vino incoace". I-am zis ca trebuie sa fie fiara cu jucatorii. I-am spus sa nu fie asa bland cu jucatorii", a declarat Becali la gsptv, conform Pro Sport.

Cat despre salariu, Beclai a spus, pentru gsp.ro, ca "Lacatus s-ar fi simtit jignit sa aiba un salariu mai mic decat Piturca".


"A fost vorba de niste conditii pe care le-a pus el si doua pe care le-am spus eu. Am zis sa-l tina pe Edi si pe italian, Michele Bon, pentru ca l-am chemat pe om acum doua luni si nu vreau sa-mi bat joc. De Edi i-am spus ca vreau sa-l tin pentru ca e un baiat bun, m-am imprietenit cu familia lui, cu Puiu. El mi-a zis ca oricum il tinea, dar vine si cu Nagy", a spus Becali.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.