Dan Petrescu, 99% antrenor din noiembrie la Steaua, iar pana atunci familia Iordanescu se va ocupa de echipa.

Dan Petrescu i-a promis lui Gigi Becali ca va negocia cu Steaua dupa ce va fi matematic promovat in prima liga din Rusia. Pana atunci Edi Iordanescu va fi antrenor principal, iar fostul selectioner il va ajuta din loja.

"Pe data de 6 noimebrie sunt liber, dar nu spun ca vin sigur! Atunci discutam sau mai devreme daca matematic sunt promovat!",
i-a spus Dan Petrescu lui Gigi Becali.

“Am vorbit aseara si cu Dan Petrescu, mi-a spus sa iau orice antrenor vreau si castig titlul. El nu poate sa vina acum, are un contract. A vorbit Virgil cu Olaroiu, nu poate sa vina. Nu voi mai lua hotarari rapide si la Steaua daca va veni un antrenor va fi unul care a confirmat, care a avut rezultate, pentru ca nu mai vreau sa fac experimente pe Steaua. Am facut experimente, nu am stiut, nu mi-am dat Steaua, dar se confirma din noi ca in viata trebuie sa pui omul potrivit la locul potrivit. Iar la Steaua este un om care a confirmat. Edi Iordanescu va ramane interimar, unul, doua, trei, patru, cinci meciuri si poate il va ajuta si Iordanescu. Puiu mi-a spus ca nu mai poate, ar putea sa-l ajute pe Edi o luna-doua si pana cand va veni un antrenor care sa faca performanta la Steaua! ", a declarat Becali pentru sport.ro.

Ilie Dumitrescu a demisionat de la Steaua

Antrenorul Ilie Dumitrescu a anuntat, luni seara, dupa remiza cu Astra Ploiesti, scor 1-1, ca renunta la functia de tehnician al echipei Steaua, precizand ca nu poate sa stea intr-un loc in care nu este dorit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.