Fostul international Gheorghe Hagi a declarat ca a refuzat sa vina la Steaua, unde ar fi trebuit sa-l inlocuiasca pe managerul Victor Piturca, precizand ca doreste sa-si continue activitatea inceputa la proiectul academiei de fotbal care ii poarta numele.

"S-au vorbit multe in ultimele doua zile si am fost contactat de mai multe persoane. Raspunsul meu a fost ferm, am inceput o treaba la academie si pentru mine anul competitional deja a inceput. Imi voi continua activitatea aici. In ultimii doi ani am facut o munca administrativa, tehnica, iar eu cand incep un lucru ma dedic pana la capat acelui lucru. Suntem cu academia abia la un sfert din ce ne-am propus. Steaua este provocatoare pentru oricine, dar sunt momente in viata cand nu pot da un astfel de raspuns. Mi-ar placea sa ma intorc intr-o zi la Steaua, acolo poti avea sentimentul ca esti cel mai bun. Daca nu era proiectul academiei m-as fi intors la Steaua. Echipa Stelei este buna, este o conjunctura buna, le multumesc lui Iordanescu si lui Ilie Dumitrescu ca s-au gandit la mine, dar acum raspunsul meu este «nu»", a spus Hagi, potrivit MEDIAFAX.

Piturca a demisionat de la Steaua

Victor Piturca a parasit functia de manager general al clubului Steaua dupa doar primele trei etape ale Ligii I.

Neintelegerile dintre el si finantatorul stelist, Gigi Becali, privind contractul pe care urma sa-l semneze Piturca, au survenit, potrivit patronului, din cauza unor garantii in valoare de circa 20 de milioane de euro pe care le-a cerut antrenorul.

Piturca rupe tacerea

Garantiile urmau sa fie executate de Victor Piturca in cazul in care Gigi Becali facea declaratii jignitoare la adresa jucatorilor sau suporterilor stelisti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.