In cel de-al doilea weekend Via Sport, 10.000 de bucuresteni au venit pe Bulevardul Kiseleff intre Piata Victoriei si Ion Mincu, pentru a se bucura de cel mai mare spatiu in aer liber din capitala, dedicat sportului.

Initiat si implementat de agentia Eventness in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti, Via Sport isi propune ca in perioada 16 iulie – 8 august sa devina o alternativa de divertisment pentru bucurestenii care nu parasesc capitala la sfarsit de saptamana.

In weekend-ul 23 – 25 iulie, Via Sport si-a extins oferta de sporturi practicate, cu ajutorul sustinerii Cicloteque, care a pus la dispozitia participantilor biciclete, in mod gratuit. Vineri, dupa prima ora de la startului weekend-ului de sport, toate bicicletele erau deja in uz.

Cel de-al doilea weekend Via Sport s-a derulat fara nici un fel de incident, ceea ce face dovada faptului ca astfel de initiative sunt apreciate de catre bucuresteni: “Cele peste 10.000 de persoane prezente in acest weekend pe Via Sport reprezinta, cel putin pentru noi, o noua confirmare a eforturilor depuse. Insa nu despre statistica as vrea sa mentionez acum, ci despre atitudinea acestor oameni. Cu putin inainte dea inceperea acestui proiect, un bun prieten mi-a spus asa: daca dai sansa oamenilor, fie ei si foarte multi, sa fie civilizati, ei vor fi.” a afirmat Dan Serbulea, Magaging Partner – Eventness.

Prin intermediul Via Sport, Bulevardul Kiseleff va fi deschis publicului si in urmatoarele doua weekend-uri in care organizatorii promit o serie de alte surprize.

Citeste si:
5 lucruri pe care nu ar trebui să le faci niciodată într-o sală de...
5 lucruri pe care nu ar...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.