Englezul Howard Webb sustine ca finala Cupei Mondiale de fotbal dintre Spania si Olanda l-a epuizat atat fizic cat si psihic.

"Au fost cele mai grele doua ore din cariera mea. Sunt epuizat din punct de vedere fizic si psihic, dar FIFA a fost un mare sprijin pentru mine, nu numai la finala, ci pe parcursul intregului turneu", a spus Webb, potrivit The Sun.

Insa, presedintele FIFA Sepp Blatter, nu s-a aratat tocmai multumit de prestatia englezului, care a aratat 14 cartonase galbene si unul rosu.

"In fotbal, trebuie sa traim cu greselile jucatorilor si ale arbitrilor. Nu sunt in masura sa judec prestatiile oficialilor. Pot sa spun doar ca acestia au avut o misiune foarte grea, iar jucatorii nu i-au ajutat deloc. Finala nu a fost chiar ceea ce ne asteptam la capitolul fair-play. Dar echipa care a jucat fotbal a castigat", a declarat Blatter.

Si Johan Cruyff, legenda fotbalului olandez, l-a criticat pe Webb, spunand ca acesta a dat atatea cartonase pentru ca nu a fost mai dur cu jucatorii, la momentul potrivit. [Cruyff: Olanda a jucat "murdar"]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.