Johan Cruyff, legenda fotbalului olandez, a criticat dur prestatia nationalei Olandei din meciul cu Spania.

Cruyff a catalogat drept “murdar” jocul “Portocalei Mecanice” din finala Campionatului Mondial de fotbal, castigata de Spania

"Joi m-a sunat din Olanda si m-au intrebat daca 'putem juca ca Inter'? 'Putem opri Spania in aceeasi maniera cum a facut-o Mourinho cand a eliminat Barcelona?'. Le-am spus 'Nu'. Nu, deloc...Dar nu din cauza ca as uri acest stil, ci pentru ca nu am crezut ca tara mea ar renunta la stilul ei spectaculos. Am spus 'nu' pentru ca neavand jucatori mari precum cei din trecut, echipa are oricum un stil al ei.

M-am inselat. Normal, nu-i 'spanzur' pe toti cei 11 jucatori, dar sunt pe aproape..Nu si-au dorit deloc mingea, posesia"

Cu regret spun ca au jucat murdar. Au avut un stil de fotbal e urat, vulgar, nespectaculos si greu de digerat...Daca sunt multumiti de el, foarte bine, dar au pierdut. Au avut o prestatie anti-fotbal”, a declarat Cruyff, potrivit guardian.co.uk.

Nici arbitrul Howard Webb nu a scapat necriticat. Cruyff este de parere ca Webb a dat atatea cartonase pentru ca nu a fost mai dur cu jucatorii, la momentul potrivit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.